TIPS BIJ HET DROGEN

Onze tips OM VEILIG TE DROGEN 

Het volume van de drogers: – Het volume van de drogers is geschikt voor de hoeveelheid die een wasmachine van 7,5 kg werd gewassen. – Een donsdeken of tuinkussen dat gewassen werd in een 16 kg machine kan je eveneens drogen in de droogkast. – De hoeveelheid van een 16 kg machine met huishoudelijk linnen spreid je best over 2 droogkasten. De belasting van de  drogers is anders te groot, ook de droogtijd wordt aanzienlijk langer.

Kleding met plastiek/kunstof opdruk draai je best binnenste buiten om de opdruk te beschermen en droog je op de stand “delicaat” (kleeft anders in de trommel)

BH’s altijd drogen op lage temperatuur en in een wasnetje. De elasticiteit vermindert snel waneer je het droogt op hogere temperatuur. Nog beter: droog het plat op een droogrek i.p.v. in een droogkast.

De hoogste temperatuur van de drogers is enkel geschikt voor keuken- bed- en badlinnen. In geen geval voor fijne was of linnen dat kans geeft op kleven of krimpen.

Kunstof baleintjes in de kraag van de herenhemden verwijder je best voor het wassen en drogen. Ze vallen door de warmte en de beweging vaak uit de kraag. Vermits ze van plastiek zijn, kleven ze ook gemakkelijk in de drogers;

Hulp nodig of vragen?

Hoewel wij werken met automaten, zijn wij steeds bereikbaar op GSM.

Meestal kunnen we u helpen van op afstand, indien nodig komen we ter plaatse.

Op afspraak helpen we met veel plezier ter plaatse.

Contacteer ons

EXTRA INFORMATIE

ONS SALON

NEEM CONTACT OP

Adres: Statiestraat 99A, 2920 Kalmthout

Email : wassalonzonnekring@gmail.com

Tel: +32 486 30 14 11

© 2020 Laundryes By Divi Child Themes – All Rights Reserved